Доставка и връщане

14 дни Период на връщане

Може да върнете стоките до 14 дни от поръчката.

Гъвкава Доставка

Използваме надежни куриери и експресни услуги.

Начини на плащане

Сигурни и разнообразни варианти за плащане.

Получете отговори на всички въпроси, които ви вълнуват

Ще отговорим на всички Ваши въпроси относно нашия онлаин магазин и направените поръчки в него.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

  Данни за контакт

  гр.Пловдив

  098 898 2222

  info@lov.bg

  Имате въпроси? Изпратете ни имейл и ние ще се свържем с вас скоро.

  Доставки на територията на Република България

  Доставката на поръчаните стоки от lov.bg се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес.

  Поръчките се обработват и изпращат в работни дни от понеделник до петък. Срокът за изпълнение на поръчките е 2 работни дена, като се стремим да бъдат изпълнявани максимално бързо.

  Адрес на доставка:

  - Можете да заявите да получите своята пратка в офис на Еконт или до удобен за Вас адрес. Ако имате регистрация в сайта ни, тази информация ще излиза винаги по подразбиране, както сте я въвели при регистрацията си или както я коригирате в профила си. Можете да я коригирате и преди финализиране на всяка една поръчка.

  Стойност на доставката:

  - Стойността на доставката за поръчки под 150.00 лева до офис на Еконт е фиксирана сума – 4.90 лева, която се калкулира в общата стойност на поръчката.
  - Стойността на доставката за поръчки под 150.00 лева до адрес е фиксирана сума – 7.00 лева, която се калкулира в общата стойност на поръчката.
  - За поръчки на стойност над 150.00 лева, доставката е безплатна.
  - Може да съществуват изключения (като транспорт на лодки, каяци, големи количества захранка или олово), за които ще се свържем допълнително с Получателя и уточним доставката преди изпращане на поръчката.

  Всяка поръчка от lov.bg се изпраща с опция Преглед. Преди да подпишете, че приемате пратката и платите на куриера се уверете, че стоката не е увредена при транспорта и/или опаковката не е с нарушена цялост. В такъв случай трябва да изискате от куриера Протокол за увредена пратка.

  При проблеми с получаване на пратката се свържете с нас за съдействие преди да подпишете, че приемате пратката от куриера и не заплащайте сумата на наложения платеж до изясняване на случая. При невъзможност да се свържете с нас впишете в товарителницата причината за отказа да приемете пратката. Разходите по връщането на стоки, закупени от онлайн магазин lov.bg са за сметка на Получателя.

  Връщане на продукти:

  Всеки клиент може да върне продукти, получени от Изпращача в 14-дневен срок, съгласно условията на чл. 55 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Продуктите трябва да бъдат с ненарушена опаковка и неизползвани. 

  За поръчки, платени с наложен платеж или по банков път, възстановяваме сумата единствено по банков път.

  Изпратете следните данни през контактната ни форма преди да върнете пратката:
  Номер на поръчката, описание на продуктите, ако не се връща цялата поръчка, номер на банкова сметка, по която да получите сумата, която сте заплатили за артикулите (без транспортните разходи) и имена на титуляра на сметката.

  Цената на доставка в случай на връщане е за сметка на клиента.

  След като получим върнатите продукти, ще ги проверим и в случай, че те не са били използвани или с нарушена опаковка, ще възстановим сумата в 10-дневен срок от получаване на пратката.

  Адресът за връщане на пратки към нас е:

  Гр. Пловдив, ул. Цар Симеон 28, К и К ООД, 0884 742 185.

  При възникване на въпроси преди или след връщане на пратка, можете да се свържете с нас на 0884 742 185 или ни пишете през контактната форма ТУК.

  Доставки извън територията на Република България

  Доставките извън територията на България се разглеждат индивидуално спрямо дестинацията на получаване, теглото и обема на пратките. При получаване на поръчка, чиято доставка ще бъде извън страната, Изпращачът се свързва с Получателя и го информира предварително за транспортните разходи. Възможно е и дадена пратка да не може да бъде изпратена до желаната дестинация.